'Heimweevogel'

Keer op keer laat 'Heimweevogel, verlangen naar een natuurrijke wereld' je verbazen over de onwaarschijnlijke diversiteit en schoonheid van de natuur. De verhalende beelden van Marga Thomassen en de beeldende verhalen van Carin Holtslag zijn een bron van verwondering en inspiratie. Holtslag verbindt op speelse wijze haar observaties van de omringende natuur met de grote thema's, zoals klimaatverandering en biodiversiteitsverlies. De fotografie van Thomassen wordt gekenmerkt door een voorliefde voor detail, vormenspel, kleuren en compositie.

KLEURRIJKE PAGINA'S UIT 'HEIMWEEVOGEL'

DE SCHRIJVER EN FOTOGRAAF

HET BOEK IS EEN COMBINATIE VAN CREATIEVE VERHALEN VAN CARIN HOLTSLAG EN PRACHTIGE FOTO’S VAN MARGA THOMASSEN.

CARIN HOLTSLAG
Schrijver 'Heimweevogel'

‘Daar heb je Caat weer met haar spookjes en sprookjes’, zei mijn moeder vroeger. Ik zwierf het liefst dagdromend door bos, tuin en weiland en verzon dan verhalen. Buiten ben ik op mijn best, het inspireert mij. In mijn werk als gids voor IVN en NME combineer ik de liefde voor de natuur én het vertellen.

MARGA THOMASSEN
Fotograaf 'Heimweevogel'

Natuurfotografie is meer dan een plaatje maken. Het kost veel tijd en geduld en het is een ontdekkingstocht naar wat de natuur te bieden heeft. Mijn eigen ontdekkingstocht begon al tijdens mijn jeugd. Mijn liefde voor de natuur en een goed observatievermogen heb ik namelijk van mijn vader.

Ga direct naar de webshop en bestel het boek 'Heimweevogels'

Meld je aan voor de nieuwsbrief
BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE ACTIVITEITEN VAN UITGEVERIJ KRUISBERG.

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder